Jalkineet sekä kengän venytykset ja korotukset ja muut jalkinetyöt

Mitta-Kenkä Mika Antila työstää 35 vuoden kokemuksella ortopedisten jalkineiden ja pohjallisten lisäksi myös monipuoliset kenkien muutostyöt. Ovatko kenkäsi venytystyön tarpeessa tai tarvitsetko niihin korotuksen? Teemme jalkineisiin myös liikkumista helpottavat keinupohjat.

Palvelut

Ortopediset jalkineet ja pohjalliset

Oletko ajatellut, kuinka suuri merkitys käyttämilläsi kengillä on jalkasi terveydelle ja toimivuudelle?
Tunnetko joskus kipua jaloissasi? Onko niissä todettu virheasentoja? Kärsitkö ikävistä jalkoihin vaikuttavista sairauksista tai vaivoista? Onko sinulle suositeltu ortopedisten jalkineiden käyttöä?

Yrityksemme valmistaa huippulaadukkaat ortopediset jalkineet ja pohjalliset käsityönä, asiakkaan mittojen mukaan. Tukipohjallisten materiaalit valitaan aina tarkkaan tapauskohtaisesti, asiakkaan mahdolliset sairaudet ja vaivat huomioon ottaen.

Ortopedisiin jalkineisiin valmistamme aina myös pohjalliset lestin mittojen mukaan.

Kenkien muutostyöt

Aina eivät kaupasta ostetut laadukkaatkaan kengät ole käyttäjänsä jalkaan täysin sopivat, joten ne kannattaa antaa heti ammattitaitoisen asiantuntijan työstettäväksi - epäsopiva jalkine kun pilaa nopeasti jalkasi terveyden.

Meiltä saat pitkän kokemuksen tuomalla ensiluokkaisella ammattitaidolla muutostyöt venytyksistä ja korotuksista aina keinupohjiin ja kiinnityksen muutoksiin asti.

Ota siis yhteyttä niin keskustellaan lisää jalkinetarpeestasi - me palvelemme teitä 35 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.